.

Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj: Emri juaj: Emrat e bebeve djem me 5 shkronja # ♂ Emër Kuptimi; 1: ♀: Altin: Ar: 2: ♂: Erion: 3: ♂: Mateo: Dhuratë.

Jau ha loqkat, origjina este prej Operës tPrenk Jakova o bablokat mi. Përdorimi i shkronjës së madhe për të dalluar emrat e përveçëm dhe emërtimet e barasvlershme me ta nga emrat e përgjithshëm.

Emra për fëmijë / Ja disa emra të bukur për djem.

.

Emra që fillojnë me shkronjën A, mundësuar nga EmraModern. Ebid 10. Gjithashtu emra shqiptar, emra shqip modern, emra musliman, emra femijesh, emra per femij.

com.

§ 70. . Duke shfaqur rezultatin -19 deri 0 prej 3.

Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj: Emri juaj: Emrat e bebeve djem me 5 shkronja # ♂ Emër Kuptimi; 1: ♀: Altin: Ar: 2: ♂: Erion: 3: ♂: Mateo: Dhuratë. Faleminderit qe e ndoqet videon.

Per ate qe vjen mbrapa: Shkronja M P.

Jau ha loqkat, origjina este prej Operës tPrenk Jakova o bablokat mi.

Ketu mund te gjeni emra per djem ose emra per vajza. 3.

Emri Kuptimi; Bacol,-i: emer i vjeter:. Funksionet e Temës.

21-03-2009, 16:50 #21.
.
21-03-2009, 16:50 #21.

Per ate qe vjen mbrapa: Shkronja M Lojë me Emra, Qytete, Shtete, Filma, kafshë, Sende!.

Emra që fillojnë me shkronjën A, mundësuar nga EmraModern.

Regjistrimi është falas. Milkway. .

. . . . Shkrimi me shkronjë të vogël i emërtimeve të njësive të matjes, të mjeteve teknike, të sendeve etj. Emra Shqiptare per femijet tuaj, ketu jane disa emra me prejardhje ilire : Emra Shqiptarë | Shkronja A : Emra Mashkullorë : Emra Femërorë: Adamat.

.

Regjistrimi është falas. Shembull: Shkronja A Albana, Apolloni (edhe se s'eshte me, por ka qene), Amerike, Ana Ciro dhe shoket e tij, Ari, Arke.

Në këtë material do të gjeni një mori emrash për vajza dhe djem.

Kryesore.

Nëse marrim pjesën e sipërme të shpinës, do të duhet të marrë gjerësia e plotë nga a shpatulla deri tek tjetri.

Djem.

Teksti mund të kihet sipas licencës Creative Commons Attribution-ShareAlike; mund të aplikohen kushte shtesë.